joi, 22 august 2013

There's Something About Maria

    Pornind de la inimaginabilul "avânt" informatic, termenul "upgrade" si-a facut incet dar sigur loc in vocabularul nostru. Începând cu cel de soft sau continuand cu cel de hard, upgrade-ul a ajuns sa fie azi folosit si in alte domenii, cu totul diferite de neaoș. Astfel s-a ajuns la upgrade de haine, de unghii, de par, de sani, de penis sau chiar de nevasta. Totul se upgradeaza azi, cu un singur scop: obtinerea unei noi versiuni, îmbunătățite fata de cea anterioara prin corectarea erorilor depistate.
    Desigur, desi putine, mai intalnim si upgrade-uri nereusite, unul dintre acestea fiind petrecut cu ceva vreme in Romania, la Ministerul Turismului.
    La ora actuala, la conducerea MT din romania se afla doamna Maria Grapini, o cetateanca cu aspect de comercianta de maturi din targurile comunale. Departe de a fi un fan al fostei ministre (Elena Udrea), nu pot sa nu remarc diferenta- cel putin la nivel de imagine fata de actuala conducatoare, nu de alta, dar blonda oxigenata era, in limbaj machist, o "bucata buna". Ei bine, cand aud cuvantul TURISM, ma gandesc la cea mai buna modalitate de a face reclama unei tari, ori cand ma izbesc de "imaginea"  romaneasca acestui turism, parca nu-mi prea vine sa vizitez aceasta tara, nu de alta, dar la cum arata conducatoare ministerului, cine stie ce lighioane ma mai asteapta dincolo de granita. Avand in vedere ca la nivel intelectual, intre fosta si actuala ministra nu cred sa fie prea mari diferente (in sensul ca ambele-s la fel de tampe) putem sa tragem linie si sa concluzionam ca la Ministerul Turismului din tara noastra s-a petrecut un downgrade tragic ce necesita o corectie imediata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu