miercuri, 5 august 2015

O femeie mananca un sandwich

   Si ? Nimic special, ati putea spune, era mult mai interesant de manca un mar. Iar eu v-as raspunde: mai interesant dar si mai sanatos, insa femeia despre care va povestesc eu eu era lipsita de o mana.
   Asa ca ...restart.
   La sandwicheria unde-mi mananc pranzul in fiecare miercuri, la coada, chiar in fata mea, o femeie inalta, cam la 55 de ani , cu bratul stang lipsa cam de undeva de la jumatatea humerusului - o HANDIcapata in adevaratul sens al cuvantului.
   Fascinat - desi n-am avut nicicand vreo fantezie cu handicapate - dar mai ales interesat de tactica ce o va aplica pentru a consuma atat sandwichul cat si bautura racoritoare, m-am asezat in asa fel incat sa pot sa o urmaresc. Ei bine, procesul a fost de-a dreptul incantator un adevarat jonglat cu bucata de sandwich si sticla de cola. Totul s-a petrecut extrem de repede si curat (eu ma asteptam la o adevarata porceala avand in vedere ca persoana care a pregatit sandwichul cam exagerase cu sosurile) de la prima la ultima muscatura, dovada ca femeia era o adevarata profesionista a mancatului de sandwichuri. Cu greu m-am stapanat ca la final, in timp ce doamna isi aduna cu aceeasi eleganta resturile pranzului, sa nu ma ridic sa o aplaud.
   Si, ca tot am adus aminte de asta, oare cum s-o descurca femeia noastra cand are asa o pornire sa aplaude ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu