duminică, 1 noiembrie 2015

Colectiv

   In aceste momente de doliu national si maximaingrijorare, gandurile noastre se indreapta spre victimele si familiile celor morti/raniti in clubul Colectiv dar si la cauzele acestei tragedii.
   Asa cum arata un comunicat al SRI, pana la aceasta ora, doua grupari teroriste isi disputa "vina" pentru cele intamplate in clubul bucurestean.
   Pe de o parte ii avem pe cei de la ISIS, care in ultima perioada isi revendica toate evenimentele cu mai mult de 2 persoane decedate. Avand in vedere ca exact in aceeasi perioada a avut loc si un alt atentat revendicat de ISIS - avionul Metrojet din Egipt, putem spune ca baietii cu steag negru au avut un Halloween de succes.
   Pe de alta parte, un comunicat de presa al noii grupari paramilitaro-crestine intitulata BOCALISTII a declarat ca ceea ce s-a intamplat in Bucuresti e de fapt un atentat pentru pedepsirea tuturor satanistilor ce preaslavesc o sarbatoare anticrestina si diavoleasca. De asemenea, in comunicat se mai precizeaza ca gruparea mai sus mentionata are in plan o serie de alte atentate in preajma altor sarbatori anti-romanesti ca Valentine's day si Black Friday.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu