miercuri, 12 iunie 2013

Esti urâtă

   Ai realizat tarziu ca esti o sperietoare ambulanta. Cand erai mica, pe strada, oamenii intorceau capul dupa tine iar tu credeai ca fac asta pe motiv de admiratie. Doar ca, de te uitai cu atentie, vedeai cum isi fac cruce si cum le acopera ochii propriilor prunci pentru a nu verdea oroarea ambulanta. Cand in final ai constientizat ca esti mai urata ca dimineata de dupa o betie crunta ti-ai adus aminte ca pe tine niciodata parintii nu te-au alintat cu "frumoasa noastra". Si tot atunci ti-ai adus aminte ca singura data cand adjectivul "frumos" se asocia cu persoana ta, acesta se referea la sufletul tau. Ei bine, niciodata nu ti s-a spus ca ai ochi frumosi, par frumos sau macar cur fain dar toata viata ai auzit ca ai un "suflet frumos", pentru ca:
      "NU CONTEAZA FRUMUSETEA EXTERIOARA CI CEA INTERIOARA".
   In fine, dupa ani, ti-ai dat si tu seama ca binecunoscutul cliseu e de fapt o inventie a celor ca tine, folosita ca scuza pentru a va masca handicapul. Si in plus, daca stai sa te gandesti mai bine, propozitia mai sus mentionata nu e nici macar adevarata pentru ca pana si sufletul iti e murdar si urat de raul si invidia ce le manifesti fata de cei mai frumosi ca tine.
   In cel mai pur sens al cuvantului, esti URATA si din pacate nu ai ce sa faci. Degeaba incerci creme, farduri sau alte produse cosmetice pentru ca nu au nici un efect. Te gandesti poate sa faci operatii estetice ? Nu ai nici o sansa, pentru ca uratenia ta e iremediabila si nici cei mai renumiti chrurgi nu pot sa indrepte "darul" ce
l-ai primit prin nastere.
   Asa ca ce poti face ? Iti poti continua existenta asta mizerabila, cu oamenii fugind de tine, cu "prietenii" razand pe la colturi si comentandu-ti defectele fizice sau poti da dovada de curaj si poti alege solutia suprema : Moartea. In felul asta nu doar ca vei scapa de toate dar ne vei scuti si pe noi de imaginea-ti macabra. E adevarat, la cat esti de urata e greu si sa determini pe cineva sa te omoare dar poti foarte simplu sa te sinucizi. E clar, in urma acestei actiuni vei ajunge cu siguranta in Iad dar sa fim seriosi, la cum arati cu singuranta nu ai ce cauta in alta parte. In final, sperand ca vei alege varianta sinuciderii, te-am ruga daca se poate sa te focusezi spre o moarte care sa-ti distruga fata (salt de pe bloc cu capul inainte, capul pe sinele de tren, etc.). Nu de alta dar ma gandesc la bietii legisti, care, desi au vazut o gramada de grozavii la viata lor, nu te-au vazut pe tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu