joi, 29 ianuarie 2015

55 de minute pana la sfarsitul lumii

   Mai e mai putin de o ora pana la sfarsitul lumii. Din America in Australia si din Nordul Europei pana in  Patagonia, strazile au devenit pustii. Masinile nu mai sunt parcate regulamentar, usile magazinelor au ramas larg deschise dar nimeni nu are intentia sa intre si sa jefuiasca pentru ca nu mai vezi nicaieri picior de om. Toata lumea e acasa, toti ochii sunt atintiti la ecranele televizoarelor in asteptarea clipei fatale.
   40 de minute pana la sfarsitul lumii. Florin Salam lanseaza cu un ultim efort o melodie de un lirism cinic - in ton cu evenimentul. Pe Youtube melodia e vizualizata de 45.022 de ori in 5 minute.
   30 de minute pana la sfarsitul lumii. Supraincarcati din cauza ca toata lumea priveste la TV, satelitii de telecomunicatii incep sa cedeze. Omenirea redescopera radioul.
   20 de minute pana la sfarsitul lumii si luminile incep sa se stinga. Bezna incepe sa cuprinda jumatatea de Pamant aflata in partea opusa soarelui. Pe cei aflati in partea de "zi" ii doare-n cur.
   10 minute pana la sfarsitul lumii. Fara curent, oamenii si-au dat seama ca inca mai au baterie la laptopuri, tablete si telefoane mobile asa ca suntem toti pe facebook, luandu-ne ramas bun unii de la altii si multumindu-le prietenilor din lista pentru mesajele de "La multi ani" ce ni le-au transmis in ultimii ani. Tony Poptamas distribuie o poza cu un bebelus adormit, cu palmele lipite in semn de rugaciune. In 3 minute poza e distribuita de 100.560 de persoane si are peste 500.00 de like-uri
    5 minute pana la sfarsitul lumii. Pica si internetul dar nu abandonam tehnologia, doar Candy crush saga functioneaza si fara internet.
    4 minute pana la la sfarsitul lumii. Ne aducem aminte ca exista Dumnezeu pentru ca incep sa bata clopotele bisericilor. Cei ce nu mai au baterie la telefon/tableta/laptop au ocazia sa traga o inchinaciune.
    3 minute pana la sfarsitul lumii. Ochii pamantenilor incep sa se umple de lacrimi din cauza orelor petrecute in fata ecranelor -mici sau mari.
    2 minute pana la sfarsitul lumii. Nu mai e loc decat pentru o singura intrebare: DE CE ? Doar ca acum, raspunsul nu mai conteaza. Tot ceea ce ramane de deznadejdea.
    1 minut pana la sfarsitul lumii. Imi deschid o bere beau doua guri si ... ne vedem tarziu.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu