sâmbătă, 16 octombrie 2010

Dansez pentru mine

Ramas in pana de filme si cu torrentii duduind la maxim, am dar cu ochiul la Dansez pentru tine. Am inteles ca emisiunea are un rating nemai pomenit si m-am tot gandit, oare care o fi motivatia sa te uiti la show-ul asta.
In cele 40 de minute cat am putur rezista, au fost prezentate cazuri care mai de care mai lacrimogene: handicapati, arsi cu acid, cancerosi, scaune cu rotile - foarte multeee, osteoporoze, femei injunghiate cu cutitul sau atacate cu toporul...etc. Cand credeai ca s-a sfarsit, ca mai rau nu poate sa fie, bruesc mai aparea cate o baba legata de pat care avea vreo 5 boli, una mai grava ca cealalta si care avea nevoie de un banut acolo...vreo cateva zeci de mii de euro, bani care nu puteau fi primiti decat daca o nepoata/fica sau fiu dansau pentru domnia sa.
E evident de ce restul lumii se uita la emisiunea asta: romanasii nostri se hranesc din suferinta altora, suntem dependenti de bolile si handicapurile altora, ne place cand vedem ca sunt altii mult mai suferinzi si mai napastuiti ca noi. In concluzie, daca tot ne simtim asa de bine vazandu-i pe altii cum sufera, propun ca in fiecare saptamana, la ora la care se difuzeaza emisiunea asta, sa se organizeze cate o vizionare publica (evident intr-o piata centrala) in fiecare oras din tara, urmata evident de o masturbate generala pentru a elibera excitarea provocata de vizionarea nenumaratelor cazuri tragice.

Un comentariu:

  1. 40 de minute? masochistule. intradevar ne place sa vedem ca altii is mai fututi de soarta decit noi.

    RăspundețiȘtergere