luni, 29 martie 2010

Daca tot mori, apoi MORI !

Teo Peter, Marian Cozma, Mile Carpenisan, Toni... nu mai stiu cum de la Cronica Carcotasilor... erau oameni normali, ca tine, ca tanti de la chioscul de ziare, ca omul de la firma de securitate ce pazeste intrarea in cladire ca femeia de la ghiseu de la Real. Ati auzit vreo stire legata de ei cu, hai sa zicem, o saptamana inainte de "tragicul sfarsit" ? NU cred. Mergeau la lucru, isi vedeau fiecare de treaba lui, chiar daca erau pe udneva persoane publice, nu deranjau pe nimei. Ei bine, odata ce au trecut DINCOLO, au inceput sa fie obraznici, sa deranjeze, cel putin pe mine.
Vai sarmanul, atat de tanar, mai avea atatea de facut, medicii criminali, tiganii unguri, americanii (-s de vina), boala, prea devreme, a fost un model, a facut ceva pentru tara asta, va ramane in inimile noastre, un ultim omagiu... bla bla !
Oare cu ce sunt mai buni toti cei enumerati mai sus decat Dorica Slavnicu sai Ciocea Ioan, oameni trecuti in nefiinta in urma cu unul respectiv doi ani ? Macar Dorica si Ioan sunt morti la locul lor, fara valva, fara scandal, au plecat fara tam tam si fara a deranja pe nimenea.
Nu e suficient ca prin decesul lor, toti lasa in urma lor multa tristete ? De ce sa ne mai si deranjeze, agreseze si enerveze?
Au murit, sa fie sanatosi acolo pe unde or fi la ora asta iar pe noi sa ne lase in pace sa ne vedem de vietile noastre si sa nu ne mai aduca un plus de stres cu moartea lor. Asa ca va rog "vedete post mortem", daca tot muriti ... pastrati linistea dupa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu