vineri, 6 august 2010

... and you love it !

 Da... iti place. Stiu asta !
 Iti place la nebunie sa lingi buci. Stiu ! Si cand zic "BUCI", nu ma refer la "obrajori" sau "falcute" asa cum gasesc in prima explicatie din DEX. Iar tu sti bine la ce ma refer...
 Iti place sa lingi buci, cu toate ca tu, ca sa te respecti, le zici "fes(s)e" dar noi stim ca de fapt tie iti place sa iti treci limba fina peste cei doi strajeri ai gaurii curului.
 Iti place sa lingi buci, ale sefului, ale colegilor, ale femeii de la farmacie, ale vecinilor ... buci, buci, buci ! Doar asta vrei: sa lingi buci pentru ca prin atitudinea ta provoci placele celor pe care ii lingi dar impliciti iti provoci si tie un anumit confort social.
 Iti place  sa lingi buci ...de la cele ferme la cele lasate, stafidite, de la cele musculoase la cele pline de celulita. Pentru tine nu conteaza forma, marimea, dimensiunea, consistenta. Tot ceea ce conteaza e sa iti duci planul la final.
 Lingi buci si esti fericit(a), cu toate ca la final gura iti pute a rahat...ti-ai implinit visul.
 

2 comentarii:

  1. mare dreptate ai. bucile se ling in functie de necesitatzi. tzie foame lingi buci pline de cacat, tzie sete lingi buci celulitice tzie altcea te uiti in oglinda shitzi lingi bucile. marea mea dilema e, ce te faci cind bucile alea te duc la un cur plin de hemoroizi? cum ar fi ca in linsul tau sirguincios sa fi improshkt de explozia unui hemoroid rebel, care so saturat de cur si ar vrea sa ajunga intr-o gura. de asemenea daca ai de-a face de o buca la ciclu. ce mama dracului te faci cind te trezesti cu o sfoara intre dintzi? oricum... cineva are grija de noi si ne umple gura de cururi, chiar daca noi nu vrem acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar ma, oare hemoroizii se iau ca herpesul...de exemplu ? Ar fi super ...lingi un cur plin de hemoroizi dupa care iti ies hemoroizi in jurul gurii !

    RăspundețiȘtergere