duminică, 1 august 2010

Gran finale

La ultimul control periodic facut la noi la firma am iesit ok cu o singura remarca: cica, in comparatie cu anul trecut, vad mai rau cu ochiul drept. Pornind de la aceasta idee, am zis ca nu vad bine cand, aflandu-ma acasa la ai mei in vizita si stand pe buda, in lipsa de vesnicul ziar care ma insoteste, am inceput sa lecturez ce era imprejur. Am citit astfel cutia de la pasta de dinti, eticheta de pe crema de ras si in final, inscrisurile de pe punga de hartie igienica: 


Adevarul e ca intai am vazut doar "Gran Finale" si, nedandu-mi seama ce e,  primul lucru la care m-am gandit a fost ultimul episod din Seinfeld  (The Finale). 
Cand am vazut insa la ce se "refera"  am zis ca nu poate fi adevarat ...dar, daca ma gandesc mai bine, fie ca esti constipat, fie ca ai diaree sau pur si simplu te trece o cacare sanatoasa, important e FINALUL.

Completare: Pentru a nu fi considerat ca "lipsit de originalitate" sau "plagiator", adaug aici o alta postare, gasita la un google-uit simplu :  http://www.thefua.ro/2010/gran-finale-ftw/
De fiecare data ma bucur cand imi dau seama ca nu sunt singur !!!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu