duminică, 16 octombrie 2011

Radem, glumim ... dar mai si citim

Am fost zilele trecute la magazinul Virgin : 2 etaje de cultura: carte - parter, muzica + filme + jocuri - etajul 1.
Am petrecut ceva vreme printre rafturile cu ultimele aparitii editoriale, am belit ochii la cele peste 10 rafturi cu benzi desenate, de la manga la Donald si de la Green Lantern la Rahan, am ascultat ultimele release-uri Opeth si Dream Theater in raionul special amenajat cu peste 20 de terminale si m-am distrat cu zecile de carti, tricouri si suveniruri referitoare la Star Wars in sectiunea fanzone.
Insa punctul de greutate in toata aglomeratia aia de lucruri minunate a fost The big book of pussy.
Ma mananca in palma sa ii scriu numele pe romaneste dar iar s-ar supara puritanii ce-mi citesc blogul si dupa aia renunta sa il ma citeasca si eu o sa ma intristez la randul meu pentru ca nu mai am vizitatori asa ca nu are rost sa ma risc. Ei bine, Marea carte a pizdei e plina, cum e si normal, de poze cu ... pizde, de la inceputul pozelor cu pizde (o mie noua sute si ceva) pana in prezent cand pizdele pot fi si pule. Sunt acolo poze alb negru si HD, nuduri de arta si close-up-uri ce depasesc limita pornografiei. Nu prea stiu eu ce poti citi la o astfel de carte dar macar ramai cu amintiri placute si nu mai folosesti linia de net pentru site-uri interzise.
Ups, acum am realizat, am scris prostii ! Imi cer o mie de scuze si promit sa nu modific pentru ca, daca respectiva carte, editata de o casa de prestigiu si disponibila pe raft, tuturor categoriilor de varsta intr-un magazin ultra central cu mii de vizitatori in fiecare zi, nu vad de ce m-as cenzura eu pentru o mana de falsi ipocriti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu