vineri, 4 noiembrie 2011

King Kong stie !

M-am uitat la King Kong (originalul, ala din '76) mai mult pentru a vedea cum se maimutareste personajul principal in franceza, filmul fiind subtitrat.
Stiam ca filmul e cu Jesica Lange dar am ramas profund surprins cand l-am recunoscut si pe Jeff Bridges printre protagonisti - si nici macar nu era el maimuta. Tin minte ca acum ceva vreme am avut o discutie referitoare la faptul ca Jebb Bridges a jucat in filme bune. Bullshit ! Hai sa mai dau un singur exemplu sa termin cu aceasta abatere de la subiect: Tron.
....
Revenind de la buda dupa o voma sanatoasa, urmare a gretei provocata de scrierea titlului acelui film de profund cacat, intram direct in subiect.
King Kong, erou neinteles, muuuuult mai neinteles chiar si decat Luceafarul, se urca pe WTC, le arata americanilor ca e capabil sa doboare elicopterele ca pe niste muste si ei ce fac, il impusca, il doboara, il omoara (ma rog, il invie dupa un transplant de inima in KK-Lives -1986 dar asta e alta poveste pe care voi inca nu o stiti) si dupa aia, in 11 septembrie 2001 plang ca au venit aia cu avioanele si le-au distrus minunatie de blocuri. Pai normal prostilor, ca daca lasati maimuta acolo sus si aveati putina grija de ea, se ocupa dansa de avioane, ca tot din familia aparatelor de zbor sunt ca si elicopterele :) Asa, in loc sa ia avioanele la upercuturi si sa va scape de necaz, ati preferat sa va umflati in pene ca ati salvat planeta de ciudata maimuta. Acuma, nici asta nu e chiar sfarsitul lumii in domeniul prostiei. Ce e mai deranjant e ca ati facut urmarea in '86 si nici atunci nu ati avut grija de biata maimuta iar ea si-a luat lumea in cap si v-a lasat de izbeliste. Si, pentru a pune cireasa pe tortul prostiei, l-ati adus din nou pe ecrane, in 2005 cand tragedia era deja moarta si ingropata. Concluzia nu o mai tragem, a fost deja enuntata de Rebengiuc in inegalabilul film BALANTA : "Al mai prost om din lume e americanul"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu