sâmbătă, 28 septembrie 2013

R.I.P. Florin Cioaba (rege)

    Neagra zi (PARDON!). A picat inca un cap incoronat, din nou in Turcia, ca de atatea alte ori in istoria noastra, doar ca de data asta nu din cauza de secure ci de inima. Se pare ca, aflat in vacanta acolo, marea inima a si mai marelui conducator nu a putut face fata asaltului de kebab-uri si baclavale si a zis (bye!)PAS pe vecie. Evident ca a urmat si scandalul de rigoare, cu plansete, ode de manelisti, aruncat de bani in stanga dreapta si, pe ultima suta de metri, cortegiu funerar cu foarte multi cai (putere) si pasari (duhoare) (SUPER comentariu  la o poza ce reda cortegiul inainte amintit  in editia unui mare cotidian britanic: "Where are the drones when you need them?").
    Iar daca pe piatra funerara a lui Iancu de Hunedoara scrie "S-a stins lumina lumii", ma intreb oare ce scrie pe piatra funerara a lui Florin Cioaba. Ups, scuzata-mi fie ignoranta, cum dracu' sa aiba regele Cioaba piatra funerara ? Eventual piatra pretioasa funerara - un smarald, un safir sau poate chiar un diamant. Ei, asa mai merge, parca si vad piatra funerara a lui Florin, un diamant imens de 3 metri patrati. Problema e ca pe diamant nu se poate inscriptiona nimic asa ca Florin Cioaba, regele raposat ar tiganilor isi va petrece intreaga nefiinta fara vreo inscriptie la capatai.
    Dar are oare el nevoie de vorbe ? Sa fim seriosi, in intreaga-i domnie, a lega doua vorbe a fost un adevarat cosmar pentru majestatea sa. De citit nici nu se pune problema pentru ca desi cu o gramada de facultati la activ si nu mai putine doctorate, domnia sa nu a reusit ca, in cei 59 de ani de viata, sa treaca de a patra foaie a abecedarului.
    Nu stiu ce scrie pe piatra funerara a lui Florin Cioaba, dar nici nu conteaza pentru ca prin faptul ca el ne-a parasit, aerul a devenit putin mai respirabil iar poporul roman a devenit putin mai intunecat (e drept, cu doar un individ dar, Doamne, ce individ!).
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu