miercuri, 11 februarie 2015

Google glass

   S-a anuntat de curand ca incepand cu data de 1 martie 2015, Google nu va mai furniza "Google Glass" pe piata de larg consum. Se face de asemenea apel catre toti detinatorii - personae  fizice -  sa returneze dispozitivele, sumele cheltuite in momentul achizitionarii urmand a fi returnate in totalitate.
   Decizia  Google vine ca urmare a unei actiuni declansate de Sfantul Scaun si Biserica Ortodoxa , ale caror studii au aratat ca Google glass permit utilizatorilor sa vada in viitor, activitate ce se afla in profunda contradictie cu morala crestina. Comunicatul celor doua biserici subliniaza ca pe langa problemele de ordin fizic cauzate de  ochelarii in cauza (retina uscata, decolorarea irisului, bube pe cristalin), acestia produc si importante degradari de natura spirituala datorita caracteristicii mai sus amintite. Prin urmare, utilizatorii constanti de Google glass ajung in scurt timp sa devina dependenti de explorarea viitorului care pentru ei nu mai prezinta de altfel nici un mister. Datorita acestui lucru, utilizatorul se substituie divinitatii devenind rapid un spirit liber cugetator ce nu mai are nevoie de indrumarea si protectia Domnului. Astfel, studiul respective precizeaza ca nu mai putin de 82% dintre cei ce utilizeaza Google Glass au incetat sa mai mearga la biserica, numeroase pahohii ajungand astfel in pragul desfiintarii.
   Cu exceptia purtatorului de cuvant budist care nu au putut fi interpelat pe motiv ca se afla in sala tronului, reprezentantii celorlalte culte religioase au refuzat sa comenteze actiunea celor doua biserici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu