marți, 21 decembrie 2010

Foame mare

 Dupa discutii pline de mizerii, spalat de rufe in public, Take That s-au reunit cu surle si trambite. La o scara mai mica, HiQ au facut acelasi lucru, anuntand ca licreaza la un nou album. K1 (trupa de muzica usoara) - da maaa, mai exista K1 - incearca sa se reinventeze folosind-o pe Felicia Filip ca deh, daca le-a mers  la Iris, lor de ce nu le-ar merge. La Big 4, Sonisphere, Metallica se urca pe scena alaturi de Dave Mustaine iar pe internet System of a Down anunta reunirea trupei. Roxette au facut-o deja iar la anul ne chiar viziteaza in cadrul unui turneu.  Lacatus se intoarce la steaua iar Hagi la Galata. Pana si la OTV a aparut cazul Elodia 2 cu o femeie disparuta pe un camp de langa Constanta or something.
 Pe net se vehiculeaza ca in 2011 se pregatesc de come back Destinys Child, Pulp, Garbage si  Beatles cu Lennon si Harrison in forma digitala (WTF !!!!) iar in 2012 se pregatesc Spice Girls.
 Ce mai urmeaza ?  Poate un Thug Life ca si asa umbla zvonul ca 2Pac e viu si nevatamat sau poate ASIA, O-Zone, Ro-Mania, Valahia sau Andre :) Astept cu interes un 2012 cu un Dinu antrenor la Dinamo, si cu un Favre din nou Quarterback la Vikings.
  Indubitabil  ceva urmeaza pentru ca e criza mare ... e foame de-a dreptul, ce mai incolo incoace. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu