luni, 3 ianuarie 2011

Pentru voi

A sosit momentul mult asteptat de milioanele de mazgalitori !
Am terminat in sfarsit (dupa mai bine de 5 luni de munca) lucrul la cea de a 3-a lucrare din ciclul "Mariciul magic". Drumul a fost mai anevoios de data asta pentru ca a trebuit sa vin cu ceva nou si special. Am scris zi si noapte, zeci si zeci de file de manuscris iar in noaptea de revelion am trimis versiunea finala la tipografie.
Bucurati-va, "Mariciul magic III - Padurea Vitala", prima carte de colorat 3D va putea fi gasita in toate librariile incepand cu dimineata de Boboteaza. Celor ce au in colectie primele doua carti de colorat din trilogia Mariciului magic le pot spune ca minunatele aventuri ale celor 11 prieteni ajung la final si ca nu va mai exista nici un fel de continuare. Cum spuneam si mai sus, cartea e realizata in tehnologie 3D iar ochelarii sunt inclusi in pret. Atentie doar sa nu va scoata ochii pentru ca sunt cu cuie !
Cu toate ca e catalogata ca o lucrare de violenta minima si interzisa copiilor sub 3 ani dar si adolescentilor emo intre 14 si 23 de ani si jumatate, o recomand cu caldura tuturor.
Enjoy !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu