vineri, 26 iulie 2013

Calcă apa !

     Ti-am zis de atâtea ori: "SA NU TE AVÂNȚI !" 
   De fiecare data ma aprobai "Da, Da..." dar in sinea ta râdeai de mine. Te cunosc, iti place apa, si nu doar sa o bei. Te-a atras de când erai mic, erai invidios pe cei care puteau in timp ce tu stăteai pe mal si te uitai. Familia a contribuit si ea la tot acest circ si nu de puține ori ai auzit "Oare cand ajungi si tu sa înoți, ca X sau ca Y". Ai facut din asta un tel in viata, poate cel mai important. Asa cum unii cauta bogăția sau faima tu ai vrut doar sa înveți sa te menții la suprafața apei pentru cat mai mult timp.
   Ai riscat si din pacate rezultatul nu a fost pe măsura așteptărilor. Erai deja invata cu apa mica si ti-ai zis ca vei face fata pentru ca in fond e aceeasi apa. Ai sarit cu capul inainte, te-ai mentinut putin la suprafata, atata timp cat te-au tinut labutele. Din pacate insa ai obosit repede si, cum pestii nu erau chiar buni prieteni cu tine, nu a avut cine sa iti sara in ajutor. Te-ai dus la fund, ai revenit pentru cateva secude din nou la suprafata dar repede, cad ultimele puteri te-au parasit te-ai scufundat iremediabil. 
   Acum in sfarsit plutesti doar ca din nefericire nu te poti bucura de asta. Nu e nimeni in jur sa te vada cum stai pe spate, la suprafata apei, ca un adevarat inotator. Faci pluta dar nu din voia ta si toate astea din cauza ca te-ai intins mai mult decat iti e plapuma sau mai bine zis, ai calcat o apa prea adanca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu