sâmbătă, 27 iulie 2013

Iti pute gura

   Oare chiar nu ai descoperit periuța de dinți, de pasta de dinți ai auzit sau poate de apa de gura ?
   Ma îndoiesc, pentru ca iți pute gura înfiorător.
   De fiecare data când vorbesc cu tine ma gândesc sa imi cumpăr o masca de gaze pentru a scapă de mirosul pestilențial al respirației tale. Mi-as dori sa iti cunosc perechea, sa vad cine-si bagă limba in cloaca ce tu o numești gura.
   Esti un dezastru ecologic ambulant atunci cand deschizi gura: tari intra in criza, pornesc războaie, sute de hectare de pământ rămân fara viata, MOR OAMENI. Cea mai infecta buda, cea mai populata cocina, iadul insusi sunt mai bine mirositoare in comparație cu cavitatea ta bucala.
   Am încercat sa  găsesc explicații pentru care gura iti pute in felul asta. Imi amintesc ca acum ceva timp ti-am atras atenția ca-ti pute gura, citez, "din cauza căcatului ce-l mănânci" doar ca acum realizez ca, in comparație cu gura ta, căcatul miroase nemaipomenit de bine. Presupunând ca ar dispărea toate aromele de pe lume si ar rămâne doar "aroma" de căcat si "aroma" gurii tale, indubitabil toate mașinile ar avea odorizant cu miros de căcat!
   Am observat ca pentru câteva zile ai renunțat la mâncat cacat, deh, ai fost in vacanta deci ai luat o pauza. Cu toate astea, gura iti pute in continuare si asta cu siguranța se întâmpla din cauza ca tie-ti pute de fapt sufletul.
   Asa ca te rog sa ma scuzi cand te indemn sa te speli pe dinti cu periuța si cu pasta de dinti. Din păcate ai altceva de spalat si pentru asta nu s-au prea descoperit produse de curatat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu